11:00

Ope IF

Referat: Brunflo FK - Ope IF

ÅRETS VARMASTE MATCH!

Vi visste att vi hade 90 plågsamma minuter framför oss så mycket tid lades på att förbereda oss rätt, säkra tillgång till vatten och spela smart.

Vi inleder helt enligt gameplan och vi har koll på våra motståndare. Ope skapar helt klart mer lägen än oss men oftast relativt ofarligt. Därför synd att vi två gånger om misslyckas i våra uppspel vilket vi såklart blir straffade för.

Vi skapar några hyfsat vassa chanser, men efter ca 15 minuter kliver vi in i en tuff period då vi i klarspråk blir mer eller mindre utspelade.
Mot slutet av halvleken vänder vi tillbaka och skapar press igen och får äntligen utdelning, vilket gör att vi tar med oss en bra känsla in i halvtidsvilan.

Andra halvlek inleder vi starkt och radar upp chanserna. Matchen har vänt! Efter en stark kantlöpning trycker vi in bollen målvaktens bortre och då är det plötsligt match igen!
De nästkommande 30 minuterna står matchen och väger där nästa mål i matchen kommer bli otroligt viktig/avgörande.
Med ca 10 kvar ställer vi om och chansar lite för att försöka få till en reducering.
Då öppnar vi oss naturligtvis lite bakåt och efter lite strul framför eget mål på en hörna lyckas Ope få in 5-2 målet. Tyvärr får de utdelning strax efter också och matchen är tyvärr avgjord.

Sammantaget en tuff match för båda lagen i en tryckande hetta, men överlag riktigt bra spel. Siffrorna speglade kanske inte matchbilden till fullo även om Ope-segern inte var orättvis. Vi tar med oss de bra spelet till onsdagens avslutande match på vårsäsongen.